Onze workflow, altijd met een persoonlijke touch!

 

Bouwtijden zijn vaak kort waardoor korte doorlooptijden in werkvoorbereiding en productie cruciaal zijn. Wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact tussen jou en ITL zijn uiterst belangrijk om een project binnen de gestelde tijd en met de gewenste kwaliteit te realiseren. Door onze persoonlijke begeleiding slagen we er steeds in om van elk project een succes te maken.

ITL begrijpt dat een trap niet in elke situatie hetzelfde is. We nemen alle criteria mee in een op maat gemaakt advies voor jouw metalen trap. Hiervoor werken we steeds via 6 heldere stappen:

≈ Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek achterhalen we waar je precies naar op zoek bent. We luisteren naar uw behoeften en ideeën. Met al deze informatie vormen we al een eerste schets.

≈ Opmeting & advies

Alles wordt ter plaatse door ons opgemeten waarna we overgaan tot het maken van een technische tekening waarbij we elk element tot in detail bekijken.

≈ Offerte

Op basis van het persoonlijk gesprek, ons advies en de opmeting stelt ITL een vrijblijvende offerte op.

≈ Nameten

Na goedkeuring van de offerte, komen we langs op locatie om alles tot op de millimeter na te meten.

≈ Productie

Na het opmeten van de locatie starten wij met de productie van uw metalen trap. Hiervoor moet je tellen op een productietijd van 5-6 weken.

≈ Plaatsing

Vervolgens wordt alles nauwkeurig gemonteerd en geïnstalleerd op locatie. Zo nemen wij het project van A tot Z voor onze rekening.